tampilan produk

Presisi SENZE dumunung ing Kutha Dongguan wiwit taun 2014, sing duwe spesialisasi ing Mesin CNC, Layanan Percetakan 3D, lan uga bisa efisien kanggo nyedhiyakake macem-macem layanan jinis proses khusus: die-casting, sheet metal, cetakan injeksi, perawatan permukaan, lsp .
Kanthi tim Engineer sing berpengalaman, bebarengan karo macem-macem peralatan canggih, kalebu: 5/4/3 pusat mesin Axis, EDM, Bubut, Penggilingan, Griding, Wire-cut lan peralatan ukur; CMM, VMS, Pengukur Dhuwur, lsp.
  • produk
  • produk
  • produk
  • produk
  • produk
  • produk
  • produk
  • produk
  • produk
  • produk
  • produk
  • produk

Produk liyane

Apa Pilih Kita

Presisi SENZE dumunung ing Kutha Dongguan wiwit taun 2014, sing duwe spesialisasi ing Mesin CNC, Layanan Percetakan 3D, lan uga bisa efisien kanggo nyedhiyakake macem-macem layanan jinis proses khusus: die-casting, sheet metal, cetakan injeksi, perawatan permukaan, lsp Kanthi tim Engineer sing berpengalaman, bebarengan karo macem-macem peralatan canggih, kalebu: 5/4/3 Pusat mesin Axis, EDM, Bubut, Penggilingan, Griding, Wire-cut lan peralatan ukur; CMM, VMS, Pengukur Dhuwur, lsp .

Kabar Perusahaan

warta

Kabar Liburan

Kanggo ngrayakake Hari Nasional, perusahaan kita mutusake kanggo liburan wiwit tanggal 1 nganti 5 Oktober.Bisnis normal bakal diterusake ing tanggal 6 Oktober. Nyuwun pangapunten kanggo masalah sing bisa ditindakake, lan matur nuwun kanggo kerjasama sampeyan.Sugeng rawuh kanggo konsultasi karo perusahaan babagan bagean mesin CNC!

warta

Senze precision ngluncurake mesin CNC siji-mandeg, fabrikasi logam lan layanan percetakan 3D kanggo desain lan manufaktur macem-macem produk

Senze duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing manufaktur, mesin CNC, lan percetakan 3D.Wiwit madegé, perusahaan kasebut terus berkembang, entuk pengalaman ing macem-macem proyek kanggo perusahaan domestik lan manca.Iki minangka perusahaan layanan teknik lan manufaktur presisi sing wis ...

  • Festival Perahu Naga